جک پارکینگی ایرانی

برای اتوماتیک کردن درب های بازویی و ریلی آهنی یا ساخته شده از متریال های ترکیبی دیگر نیازمند جک پارکینگی ایرانی می باشیم . جک های پارکینگی بر اساس سیستم کارکردشان به دو گروه مکانیکی و هیدرولیکی تقسیم می شوند . که معمولا از جک های مکانیکی برای ساختمان هایی با تردد نرمال و از جک های هیدرولیکی برای درب هایی با وزن سنگین یا تردد بالا استفاده می شود.

برای انتخاب جک پارکینگی ایرانی مناسب دانستن چند نکته مهم و ضروری می باشد :

  • وزن هر لنگه درب
  • عرض هر لنگه درب
  • میزان تعداد تردد در طول شبانه روز

از قطعات تشکیل دهنده جک پارکینگی ایرانی می توان به بازوهای جک یا موتور کشنده ی درب ریلی ، مرکز فرمان ، فلاشر ، چشمی ها ، ریموت کنترل ، دندانه شانه ای مخصوص درب های ریلی اتوماتیک و قطعات نصب نام برد. برخی از قابلیت های جک های پارکینگی دارای اهمیت برای مصرف کننده می باشد مانند دوسرعته بودن جهت جلوگیری از کوبش درب ، قابلیت نصب UPS جهت استفاده در مواقع نبود برق ، زاویه بازشو برای درب های خاص ، قابلیت انطباق با سیستم های هوشمند همچون دوربین پلاک خوان و ….

جک پارکینگی

جک زیرسطحی

همچنین در مواردی که درب لولایی قابلیت نصب جک پارکینگی ایرانی را دارا نباشد ( به دلیل کمبود فضا ) و یا درب ظریف و زیبا طراحی شده است و نصب جک پارکینگی به زیبایی درب لطمه وارد می کند می توان از جک زیرسطحی استفاده کرد که به جک نامرئی هم معروف است . نصب این نوع جک تخصصی ترو زمان برتر از جک پارکینگی می باشد و برای نصب آن نیاز به فونداسیون و زیرسازی می باشد و کل درب بر روی این جک سوار شده و با حرکت جک درب نیز حرکت می کند.

قفل برقی

معمولا برای امنیت بیشتر درب در هنگام بسته بودن از قفل برقی استفاده می شود تا درب با ضربه یا فشار بیش از حد ناشی از خارج درب باز نشود .

معمولا بیش ترین وزن قابل تحمل برای جک پارکینگی بازویی برای هر لنگه درب ۸۰۰ کیلوگرم و برای جک ریلی اتوماتیک تا ۴۰۰۰ کیلوگرم یا ۴ تن می باشد ولی هرچه درب سبک تر و عرض کمتری داشته باشد طول عمر جک پارکینگی ایرانی بالا می رود و قیمت آن کاسته می شود.

معمولا از درب های ریلی برای کارخانجات و مراکز صنعتی استفاده می شود به همین دلیل وزن این درب ها نیز بسیار زیاد می باشد . موتور جک های ریلی سنگین وزن معمولا هیدرولیک می باشند .