درب شیشه ای برقی اتوماتیک
درب های اتوماتیک شیشه ای امروزه به طور گسترده در پروژه های مختلفی همچون ادارات ، آزمایشگاه ها ، بیمارستان ها ، داروخانه ها ، بانک ها ، موسسه ها ، فروشگاه ها ، فرودگاه ها و … استفاده می شود . درب های شیشه ای برقی اتوماتیک از ساختار به انواع کشویی ، گردان ، مثلثی ، نیم دایره یا قوسی شکل ، تلسکوپی ، فولدینگ یا تاشو تقسیم می شوند .
مهم ترین قسمت سازنده ی درب اتوماتیک شیشه ای برقی و عمده ی قیمت تشکیل دهنده ی آن اپراتور آن می باشد . از مهم ترین اپراتورهای موجود بازار می توان به فک ، لابل ، DKM ، هالوکس ، یونیک و … اشاره کرد که موتور این اپراتورها دانکر آلمان می باشد . از مهم ترین اجزای درب اتوماتیک شیشه ای برقی می توان به موتور الکتریکی مولد انرژی ، مدار فرمان ، شاسی و کاور ، چشمی ها ، فلاشر و میکروسوئیچ ، ریموت کنترل ، قفل برقی و مکانیکی ، باطری پشتیبان و .. اشاره کرد .
مهم ترین مزایای درب اتوماتیک شیشه ای برقی :
- صرفه جویی در مصرف انرژی و کاهش هزینه ها در بلند مدت و حس خوشایند استفاده از تکنولوژی مدرن
- کنترل دمای محیط و جلوگیری از ورود گردوغبار در اماکن حساس نظیر اتاق عمل ها و آزمایشگاه ها
- استفاده از حداکثر فضای داخل و همچین تولید بر اساس مقدار فضای موجود
- کیفیت ، امنیت و طول عمر بسیار بالا به دلیل استفاده از طراحیهای جدید و مدرن و مواد اولیه با کیفیت
- قابلیت تنظیم سرعت باز و بسته شدن درب ، انتخاب رنگ شیشه و فریم ، کنترل از راه دور و همخوانی با دستگاه های جانبی دیگر
معمولا در درب اتوماتیک شیشه ای از شیشه سکوریت نشکن ۱۰ یا ۱۲ میلیمتر استفاده می شود . شیشه سکوریت نشکن استفاده شده در درب شیشه ای اتوماتیک برقی با آلومینیوم فریم و یا قاب گرفته می شود . علاوه بر شیشه های سکوریت که در رنگ های مختلفی موجود می باشد قاب دور شیشه ها نیز در رنگ های متنوع قابلیت تولید را دارا می باشند که غالبا رنگ سفید بیشترین استفاده را دارد . از دیگر رنگهای فریم می توان به طلایی ، نقره ای یا استیل ، دودی ، شامپاینی ، قرمز و . . . اشاره کرد . البته در مکان هایی مثل لابی هتل ها ، نمایشگاه های ماشین ، صرافی ها و … که دکوراتیو می باشند از فریم استیل طلایی ویا فریم نقره ای آیینه ای و گاهی خش دار نیز استفاده می شود .
مراحل راه اندازی یک سیستم درب شیشه ای برقی اتوماتیک :
۱- نصب تابلو فرمان و تجهیزات مکانیکی و الکتریکی سیستم درب اتوماتیک شیشه ای برقی
۲- تکمیل سیم کشی تابلو ودیگر تجهیزات سیستم در اتوماتیک شیشه ای
۳- تنظیم یا ریگلاژ میکرو سوئیچ های مسیر حرکت درب شیشه ای
۴- تست مراحل باز و بسته شدن درب شیشه ای اتوماتیک
۵- تنظیم میکرو پروسسور به روی حالت عملکرد مطلوب در اتومات شیشه ای
سیستم frameless یا بدون فریم
در سیستم فریم لس به جای قاب آلومینیومی از شیشه های سکوریت با یراق الات مخصوص جهت نصب به غلتک های متحرک در قسمت اپراتور درب اتوماتیک استفاده می شود . کلیه اپراتورهای قابلیت اجرای فریم لس را دارا می باشند . بدین ترتیب نمای درب به طور کامل شیشه بوده و زیبایی خاص خود را در محیط های با معماری زیبا نمایان می کند .
این نوع از درب ها به علت نداشتن فریم بسیار ظریف و آسیب پذیر می باشند ، بنابراین در محل های پرتردد و شلوغ که امکان ضربه خوردن به درب وجود دارد استفاده از آنها توصیه نمی شود .
ممنون از سایت خوبتون ، و تشکر از مطالب مفیدتون در رابطه با درب شیشه ای برقی اتوماتیک